Indretning med kobber

De seneste år er det blevet mere og mere populært at indrette sig med kobber. Når du indretter med kobber, skaber du let en varm og elegant atmosfære, der samtidig har et rustikt twist. Hos Magnetz forhandles stærke kobbermagneter, der hurtigt pifter dit hjem op. En af hemmelighederne bag god boligindretning er at skabe nogle gode rum med fleksible løsninger. I Skandinavien nyder vi det enkle og lyse, og det er skønt at nyde det nordiske lysindfald i vores stuer og værelser. Men nogle gange kan det føles koldt og gråt, og her giver kobber den varme og glød, som gør din lejlighed eller dit hus helt fantastisk at opholde sig i. Kobber er både elegant og stilfuldt, og samtidig er det et metal – råt og rustikt fra naturens side. Kobber kan både være blankt og finpudset eller slidt og irret, som du måske kender det fra hustage.

Elegant løsning med stærke kobbermagneter

En smuk og stilren magnettavle med flotte kobbermagneter kan ændre et rum fuldstændigt. De tilbyder stærke kobbermagneter, fordi det er vigtigt, at design og funktion går op i en højere enhed. Der er ingen grund til at have en magnettavle og magneter, hvis de ikke virker. Nogle vælger at benytte stærke kobbermagneter til at hænge postkort og ferieminder op på, andre til hverdagens indkøbsseddel. Stærke kobbermagneter behøver nu ikke udelukkende at have et praktisk formål, og derfor vælger nogle også at benytte magnettavlen udelukkende som dekoration. Du kan hænge nogle smukke smykker på tavlen og løbende udskifte “udstillingen”. Det er noget af det smarte ved at bruge stærke kobbermagneter i stedet for eksempelvis at slå søm i væggen, når du gerne vil pynte op.

Stærke kobbermagneter til alle årstider

Du kan også bruge magnettavlen og de stærke kobbermagneter til at fejre højtiderne. Til jul kan du hænge julehjerter og julekort op på tavlen. Til påske hænger du måske et glansbillede af en påskekylling op for at skabe god stemning. – Glansbilleder har ligesom kobber en slags retro-coolness over sig. Der er ingen tvivl om, at efteråret har samme farver, som kobber. Hvis du finder nogle store, flotte gule eller røde blade, der er faldet af træerne, bliver det hurtigt til en smuk dekoration sammen med dine stærke kobbermagneter. Når vinteren er over os, og alt er gråt og koldt, er det skønt at nyde det varme skær, som kobber skaber i dit hjem. Sommeren byder på sol og liv, og du kan dekorere ved at hænge sjove polaroidfotos fra strandturen, eller en fin blomst du har fundet i vejkanten, op på den elegante magnettavle med stærke kobbermagneter.