Hvad er Ralph Lauren til kvinder

Ralph Lauren er indbegrebet af luksus. I mange år har man forbundet brandet med herremode, men der er masser af lækre sager specielt til kvinder. Du skal bare lede efter kollektionerne fra Ralph Lauren Women. Ralph Lauren Women bygger både på de traditionelle snit og designs fra det veletablerede brand og ser fremad. Ralph Lauren Women tilbyder lækkert tøj til enhver lejlighed, og det er netop, hvad den moderne kvinde leder efter. Vi vil se godt ud, både når vi er ude at købe ind efter en lang dag på jobbet, og når vi er til fest. Hvis du skal til jobsamtale kan det godt betale sig at finde det rette outfit hos Ralph Lauren Women, og hvis du har brug for en afslappet hjemmedag, kan du også finde det du leder efter hos Ralph Lauren Women. Ralph Lauren har siden begyndelsen været et mærke, der udstråler stil og personlighed.

Ralph Lauren Women til alle sammenhænge

Siden 1970’erne har Ralph Lauren tilbudt tøj til kvinder. Ligesom med herretøjet var det fra begyndelsen vigtigt, at kollektionerne både bød på tøj til et kort rendez-vous i frokostpausen og til et finere middagsselskab. I dag er det også muligt at købe Ralph Lauren Women sportstøj, badetøj, sko og sågar badekåber. Hvis du vil være lækkert klædt fra inderst til yderst og aldrig gå på kompromis med stil og kvalitet, er Ralph Lauren Women noget for dig. Ralph Lauren Women er value for money, hvilket vil sige, at du får hvad du betaler for – og lidt mere. Her er tale om høj kvalitet og gennemtestet design. Hvad der begyndte for over 40 år siden er i dag en verdensomspændende virksomhed, der sælger tøj og accessories til mennesker i alle aldre og køn.

Ralph Lauren Women til stærke kvinder

Ralph Lauren Women’s collection, der første gang blev lanceret i 1971, byder på alt fra festkjoler og spænder til sportswear. I dag kan du også finde skræddersyede tasker, bælter og sko fra Ralph Lauren. Ralph Lauren Women er skabt til den moderne kvinde. Kvinden der arbejder, dyrker sport og holder fri. Kvinden der kan være chef og samtidig trække i en elegant aftenkjole. Kvinden der ikke slår sig til tåls med hvad som helst, men kræver mindst lige så meget af sit tøj og sine accessories, som hun kræver af sig selv.